.
Зеленчукова супа с фиде 190гр
0.00
0 продукта

Често Задавани Въпроси

НРДК е абривиатура за Национален Регистър на Детските Кухни. Платформата събира информация за всички детски кухни на територията на страната на едно място и позволява качване на менюта и онлайн поръчки за кухните, които желаят да предоставят тази услуга на своите клиенти.

Платформата е полезна преди всичко за родителите на децата, които ползват детска кухня, както и за всички детски кухни, които извършват такава дейност.

Платформата ви позволява бързо и лесно да намерите подходящата кухня за вашето дете спрямо неговите нужди и населено място. Това става от страницата Детски Кухни. Може да филтрирате спрямо вашите изисквания, а именно:
  • населено място
  • вид меню - напр. био, алергично и др.
  • работни дни на кухнята
  • взимане от място или доставка до адрес
  • частна или обшинска детска кухня
Ако кухнята, която сте избрали е активирала услугата онлайн поръчки, то вие може да да направите директна поръчка през платформата. Ако не, то тогава вие може да видите пълната информация за връзка с кухня - адрес, филиали, телефон, имейл, фейсбук и др. за да се свържите бързо и лесно и да направите вашата поръчка.
Вие може да избирате кухня и спрямо рейтинга и коментирите, които клиентите са оставили. Вие може да коментирате и давате рейтинг след като се регистрирате и направите поне една поръчка.
Също така в платформата на НРДК вие ще намерите интересни статии, рецепти и новини, които да ви помогнат в ежедневието.
И не забравяйте, тази платформа е за вас! Знаем колко е напрегнато ежедневието с малки деца. Надяваме се да улесним вашето поне малко. Ако това е така, то тогава нашата мисия е изпълнена.
Ако изпитвате каквито и да е затруднения с платформата, не се колебайте да се свържете с нас - ние сме на среща да помогнем!

Добре дошли и поздравления за умния ви избор! Вие сте на правилното място!
Процесът е много опростен - регистрирате се и поръчвате.
Ако желаете да поръчвате от частна детска кухня, то вие трябва да: Всичко в 3 лесни стъпки!
* Преди да направите регистрация проверете дали избраната от вас кухня е активирала услугата за онлайн поръчки.
X