.
Зеленчукова супа с фиде 190гр
0.00
0 продукта

brand

Вкарване в регистъра

Самостоятелна страница със информация за кухнята - къде се намира, филиали, какво предлага, ценови диапазони и т.н.. Тази информация ще послужи на вашите клиенти да ви намират по-бързо и лесно, както и ще доведе нови клиенти. Тази услуга е изцяло безплатна, автоматична и не изисква никакви усилия от ваша страна. Ние ще ви съдействаме с това. Всеки профил се ъпдейтва автоматично веднъж годишно, освен ако не искате да добавите допълнитена информация, която да бъде полезна за вашите клиенти, или сте направили промяна, добавили сте услуга и желаете да я добавим.

brand

Качване на менюта

Този модул предоставя възможността да качвате менютата във платформата и те да са лесно достъпни и разбираеми за всички клиенти. Качването на меню в платформата е лесно и приятно. Все пак ако желаете ние можем да качваме менюто вместо вас навременно.

brand

Поръчки през платформата и справки

Комплексно софтуерно решение за детски кухни. Модула позволява както качването на менюта, така и поръчка директно през платформата. Обобщена информация относно брой поръчки и менюта ще пристигне на вашия имейл в определеня от вас времеви лимит за поръчки в деня, както и ще бъде наличен по всяко време във вашия профил. Този модул се настройва да отговаря изцяло на вашия съществуващ работен процес.
Модула предоставя репорти за брой поръчки по дати, по клиенти, по менюта, по ястия и много други, така че вие да имате ясна представа как въврвят обемите, само с един клик, в реално време.

brand

Интеграция със съществуващи системи

В случай, че вече имате собствен уебсайт, където листвате менюта и генерирате поръчки, то ние предлагаме интеграция със нашата система, така че двете системи да работят в пълна синхронизация. Ще виждате поръчките от НРДК във вашата система както до сега. Интегрирайте вашия софтуер със софтуера на НРДК и увеличете обема на вашите поръчки.

brand

Цялостно софтуерно решение за кухни

Модула включва всичко изброено до сега плюс автоматична заявка към доставчици за суровини, спрямо обема на поръчаните менюта.

Свържете се с нас

И ни разкажете повече за вас и от какво имате нужда. Консултациите са напълно безплатни.

office@nrdk.bg  

X